Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

Noviteti i sajamski popust

 

Brdo noviteta!

Tko nas redovno prati, već je primijetio da nam je sa novom robom stiglo i mnogo noviteta! Pa da ih redom upoznamo! Prvi u redu jeste Holo sparkles prozirni gradivni gel sa multikolor folijom. Ovaj blago samonivelirajući gel idealan je za toliko popularan građeni Glitter french ili  za ukrašavanje. Ima ga u 2 boje i izgleda pretjerano!
 
 

Ako ste voljeli naše Spider gelove, onda ćete Spider gel glow in the dark jednostavno obožavati. Rastegljivi, gumeni gelići jarkih boja, koji svijetle u mraku.

Našu kolekciju gel lakova obogatili smo sa 4 nove boje, koje su idealne za nadolazeće jesensko razdoblje.

Za ljubitelje magneta, tu su novi Magnet highlight gel lakovi. Ovo su vitražni gel lakovi sa srebrnim magnetnim efektom. Zamislite što sve možete učiniti sa njima?

Iako je ljetu kraj, šljokicama vrijeme tek počinje! 6 prekrasnih neon nijansi sa sitnim svjetlucavim česticama izgledaju zaista fenomenalno. Shimmer neon gel lak je vitražni neon gel lak, stoga ako želite jarku boju, potrebno je da ga nanesete na bijelu boju. Zamislite samo jedan french premazan Neon shimmerom?

I za kraj smo ostavili 4 nove Rubber baze u boji. Prve dvije su sa dodatkom zlatnih sjajnih čestica, dok su druge dvije prekrasne pastelne nijanse. Uštedite si vrijeme i novac i probajte ove sjajne Baze i boje u jednom.

I tu iznenađenjima nije kraj. Sve ove novitete i  sve naše proizvode možete kupiti sa 15% popusta od petka do nedjelje 25.09.-27.09., povodom sajma. Popust je aktivan na webshopu, u našim poslovnicama i naravno i na sajmu, gdje Vas pored ovoga očekuje još i poseban outlet.